Over Nicole

Als afscheidsfotograaf heb ik de eervolle taak om het afscheid
zo liefdevol mogelijk vast te leggen. Dit betekent dat ik op dit
kwetsbare moment in jullie leven heel dichtbij mag komen.
En dat als onbekende. Ik vind het daarom belangrijk dat jullie
een indruk van mij krijgen als persoon. Want uiteindelijk kiezen
jullie voor de fotograaf die het beste bij jullie past.

“Verbindend, authentiek en liefdevol”

Dit waren de lovende woorden die ik te horen kreeg na mijn eindpresentatie voor de opleiding tot Bekwaam Afscheidsfotograaf. Woorden van mensen uit het vak. Hier ben ik trots op, en het bevestigt des te meer dat dit mijn missie moet zijn. Betekenisvol, dankbaar werk door anderen iets van mezelf te geven waar zij liefde en troost in vinden. Ik kan me geen mooier vak bedenken.

Wie is Nicole?

Ik ben Nicole, 43 lentes jong en woonachtig in het bosrijke dorp Dorst In Noord-Brabant. Als stadse dame, opgegroeid in hartje Utrecht, een hele verandering. Maar samen met mijn man Pim en onze drie kinderen Sven (10), Pleun (8) en Sjors (5) kan ik me geen betere plek wensen. Je kunt me wakker maken voor een heerlijke Italiaanse pasta of pizza met een goed glas wijn. Of om op reis te gaan. Mijn rust vind ik in het lezen van een goed boek of een lange wandeling in de natuur. Fotografie is mijn allergrootste passie. Sinds 2020 specialiseer ik me in afscheidsfotografie, waarbij mijn doel is om een afscheid zo liefdevol mogelijk vast te leggen. Juist de details te pakken die nabestaanden in de roes van hun verdriet misschien wel over het hoofd zien. Foto’s van een afscheid kunnen bijdragen aan de rouwverwerking. Er is voor mij geen betekenisvoller vak denkbaar en ben dan ook trots op en dankbaar voor deze keuze. Wil je er meer over weten? Neem gerust contact met me op. Ik vertel je er heel graag over.

 

Lieve

woorden

“Bij jou, Nicole geldt ‘what you see is what you get.’ Je straalt een enorme hartelijkheid uit en je bent een warm en meelevend persoon.”

C. van Hooijdonk

“Prachtige foto’s Nicole. Wat een groot cadeau voor deze familie. Ik hoop oprecht dat we in de toekomst meer met elkaar mogen doen. Het voelde zo goed met jou.”

Marie-José Axt - Uitvaart Company

“Wij zijn enorm tevreden over de samenwerking met Nicole. De empathische maar tegelijkertijd professionele houding konden we waarderen.

S. Schulte-Sadiek

Heb je een vraag? Neem gerust contact met me op